Uskoisin että suurin osa ihmisistä tyytyvät tyytyväisyyteen.

Onnellisuus ei ole realistinen käsite. Siihen tulee pyrkiä, mutta herätkää nyt hyvänen aika, kukaan ei voi olla jatkuvasti onnellinen.

For the lack of a better word, mein tulisi pyrkiä olemaan content.

Tyytykää tyytyväisyyteen, eikö muka riitä?

Jostain syystä olen vinksahtanut, tänään sen oivalsin. Ehkä oivalsin sen jälleen, en tiedä, nämä valaistumisen aiheet tuppaavat sekottua massaan ja unohtumaan. Anyway, back on track:

Löydän jotain mistä tykkään. Kulutan sen loppuun. Kunnes asia mikä tuottaa minulle iloa, kääntyy epämukavuuden lähteeksi.

Tämähän selittää paljon, eikö vain? Nautin henkilöstä L. Pidän hänestä todella paljon, joten pyöritän ajatuksiani hänestä päässäni kunnes nukahdan. Ensimmäinen ajatus kun herään on L. Ja ajattelen: Taas tätä samaa paskaa.

Nurinkurista. Sekavaa. Eihän tuollaisessa ihmisessä ole mitään järkeä.

Jostain syystä nautin repiä ihoani irti ja rikki.

S-E O-N P-A-R-A-S-T-A!

Mutta en voi lopettaa. Nyt on haavoja ja verisiä uurteita. Käsien peseminen lämpimällä vedelle pistää terävän kivun käyntiin kynsien alla.

S-E O-N P-E-R-S-E-E-S-T-Ä!

Minulla on ollut monen monta harrastusta. Innostuin jokaisesta ja halusin olla paras. Luin heti ohjeet miten päästä näissä huipulle. Oli kivaa kun opin nopeasti. En muusta puhunutkaan. Viimeinen ajatus yöllä kunnes nukahdin. Aamulla kun heräsin ja ajattelen: Taas tätä samaa paskaa.

Noniin, onnittelut lukijani. We cracked the case. Tiedämme missä kiikastaa. Etene pikkuhiljaa ja kaikki on hyvin. Haluat vähän napostella? No mitä jos ostat jotain pientä etkä kasoittain karkkia. Ja taas ollaan pää pöntössä kun överiksi meni. Myydäänkö cittarissa oksennustikkuja?

Joskus menee kirjoittelutkin överiksi. Ajatuksenvirta olisi ollut kiva kiskasta, ei ollakaan tehty niitä pitkään aikaan?

Itsensä analysointi on nyt ohi ja siirrymme seuraavaan vaiheeseen:

B) Ongelman korjaaminen

Nämä on niitä tehtäviä mitkä luntataan kaverilta.

Jaa niin no joo. Ammu itsesi. Se. Siinä ollaan jujun ytimessä. K-O-E M-U-R-H-A. No vaikka näpit palaa kun mennään liian syvälle niin kai siitä voisi sitten oppiakin jotain. No itseasiassa, tämä kirjoitus on juuri sitä, opittua läksyä. Opin sen, nyt kehitä ratkaisu. Rajoitukset. Kohtuus. Diversify. Älä sukella siihen yhteen asiaan niin kovaa, homma vittu sisältöä.

Tää asunto kaatuu ylle ihan just.

Korttitalotkin pysyy pystyssä vinojen seinien avulla.

Ehkä tarviin toisen vinon ketä vasten nojata. 

Hei kohtalaisen positiivinen sanoma. Lähti vähä huonosti, mut me korjattiin se. 

Ammu itsesi

huipulle. 

Jos missaat kohteesi matkalla kuuhun,

putoat silti tähtien keskelle,

ja palat poroksi ilman kipuja.

On / Off Switch onneen on mun tapauksessa kaasupoljin, enkä mä tiedä kauan mulla on varaa enään bensaan.