Ähh, en jaksa tarinoida, mutta väsymystäni voisin silti jotakin kirjoitella.

Mitä kaikille kuuluu?

Uutisissa sanottiin, että lääkekäyttöön tarkoitettu kannabis tulee lailliseksi..

Onpas tökerö aloitus, mutta katsotaan jos tästä saisi jotain aikaiseksi.

Kannabis tulee lailliseksi, kunhan se tulee lääkekäyttöön. No sehän on ihan kivaa, eikö? Se on erikoista, miten tietyt poliittiset päättäjät ja muut yhteiskuntaan vaikuttavat tahot ovat kannabista vastaan pelkästään periaatteellisista syistä. Olisihan se mukavaa saada oikeasti jonkinlaista keskustelua aiheesta, eikä vain kuunnella sitä iänaikaista DRUGS R BAD 4 U!

"Hei hei, eikös alkoholi ole kahvia?"

Oho, piti kirjoittaa huumetta, mutta aloin pohtimaan, että voiko kahvi olla myös huumeisiin verrattavaa. Kerroinko jo, että olen väsynyt?

Tosiaan, alkoholi voi olla huumetta ja tästäkös kannabiksen kannattajat ilakoivat. Kuin pienet lapset he parveilevat poliitikkojen ympärillä ja vetävät heidän hameiden helmoista huutaen:

"MIKS ALKOHOLIA SAA MUT KANNABISTA EI SAA?"

"Kannabisjohtaakovempiinhuumeisiin, siinämissäalkoholionjovakiinnuttanutpaikkansayhteiskunnassa, eipelkästäänpäihdekäytössä,vaaneritoten myössenulkopuolellakohtuullisessakäytössäja
sosiaalisissakanssakäymisissäjaBLAABLAABLAA"

Ei saa dissata kannabiksen kieltämistä puoltavien väitöksiä, mutta onhan tämä naurettavaa touhua. Samat argumentit molemmilta puolilta ollut jo vuosia, mutta ratkaisuihin ei olla päästy. Tai ehkä ollaan, mutta mielettömän hitaasti.

Miksei jo tehdä ratkaisua siitä, että saako pössytellä vai ei? Miksi harjoittaa tätä verbaalista hyppynaru-leikkiä, jossa esitetään rakentavaa keskustelua, mutta todellisuudessa pyöritään ympyrää.

"HEI KIRJOITTAJA!"

Ai minä vai?

"KERRO JO MIHIN TÄSSÄ PYRITÄÄN!"

...okei..

Pitäis päättää et niinku onks se kannabis sit paha juttu vai ei ja sit niinku sen mukaan tehä se sit lailliseks ja sillee..en mä tiedä..

Okei, ehkei keskustelu olekaan niin onttoa kuin mitä saatoin äsken mainita (huomatkaa miten pyörrän puheitani tässä jatkuvasti ja palaan aina lähtöpisteeseen).

Ketä tämä aihe edes kiinnostaa, puhutaan heistä.

Pilvenpolttajia ja sairaita ihmisiä (ne jotka tarvitsee tätä lääkkeeksi)!

Joo ja niitä, ketkä ei pidä huumeista. 

Hei jos sä siinä olet joku näistä, tai sulla on mielipide tästä aiheesta niin laita kommenttia niin vastaan siihen omallani.

Että mä oon huono näissä kirjoitushommissa...

...meen nukkuu, ois oikeest kiva lueskella teinki kirjotuksiiiiiiiiizzzzZZZZzzzz