Hän laulaa huoranroolistaan ja pukeutuu siihen kuin kalliiseen silkkiin. Ovat kyrvät hänen itsetuntonsa kannattimet, joiden varaan hän rakentaa kartanoitaan. Hän peittelee itsensä valheisiin ja itsepetokseen ja unissaan hän tyytyväisenä tuhisee. Ei hänen käteensä eettiset normit koske, hänen suustaan kumpuaa käskyt ja kuri. Hän kielellään ruoskii ystäviä kuin orjia ja rikoksen sanana hän kritiikin ottaa. 

 

Ystäväni. Sinä muiden ulkonäköä haukut ja pidät itseäsi todella viehättävänä. Kehosi on temppeli, jonka lattioita ovat tallanneet lukuisat vieraat. Kun sinua katsoo niin uskoo luonteesi olevan kultaa, mutta kakkuna olet silkkoa sisältä.

 

Ystäväni. Olet täysi mulkku ja kusipää. Olet maailman tärkein ihminen, mutta tämä maailma on pieni ja rajoittuu maapähkinään pääsi sisällä. Ylpeilet viisaudellasi, jonka portaita pitkin astelet meidän muiden yläpuolellamme. Ihmiset eivät sinua vastaan nouse, koska tulistut ja huudat heidän mielipiteille. Olet täysin paska ihminen.

 

Ystäväni. Tiedän että tarkoitat hyvää. Tahdot ystäviä ja tahdot olla rakastettu, mutta luoja paratkoon sitä ihmistä, joka sinut saa. Olet Musta Maija, kortti jota ei kukaan halua. Olet hetkittäinen helpotus, pitkän matkan tuho ja kuolema. Olet kovaäänisesti toisten elämää itseesi imevä ylipainoinen mulkku, jonka toivon joskus näkevän tämän itsessään.

 

Vielä ei ole liian myöhäistä. Toivottavasti tämä ikävä ihminen sinussa kuolis pois, jotta todellinen sinä aktivoituisi elämään.

 

Kaikella rakkaudella: minä vihaan sinua.