Helluntai lähestyy ja ainoa vaikutus sillä tuntuu olevan että sinkut heräävät horroksesta ja lähtevät markkinoille heilaa etsimään.

Harmillista nämä korona-ajat sinkkujen osalta, sillä vastuutuntoista ja kypsää kumppania ei välttämättä enää kannata bongata tuolta baareista tai muista kokoontumisista koska jos siellä päätyy jonkun tapaamaan, niin todennäköisesti nuo edellä mainitut adjektiivit vaihtuvat päinvastaisiin.

Noh, aikuisia tässä suurimmaksi osaksi ollaan, joten kunhan järki pidetään menossa mukana niin kai jokainen pystyy omat päätöksensä tekemään menojensa suhteen.

Vähän erakkona ja itsepäisenä taidan pysyä tässä näppäimistön ja ruudun ääressä. Eipä menneiden vuosien riennot montaa kumppania tuottaneet muutenkaan, joten suurempi todennäköisyys olisi itselle varmaan koronatartunta kuin heila.

Noh, mietitääs näitä kahta vaihtoehtoa että kumpi päätyisi olemaan pahempi.

Koronassa odotetaan että etäisyyttä pidetään lähimmäisiin ja täysi keskittyminen annetaan tälle odottamattomalle asuinkumppanille. Tietyissä tapauksissa tämä ei juurikaan eroa siitä heilasta mitenkään.

Korona aiheuttaa kropassa ilmiöitä kuten kohoavaa lämpöä ja päänsärkyä. Heila aiheuttaa mahdollisesti näitä samoja asioita, sekä vatsassa perhosten kihelmöintiä. Niiskuttelu on koronan tapauksessa ensimmäisiä oireita, mutta heila loppuvaiheessa aiheuttaa niiskutuksen lisäksi myös itkua.

Korona on vielä suhteellisen harvinainen Suomessa, mutta omakohtainen kokemus on että ei se heilakaan helposti aina löydy. Heiloja on tietysti erilaisia ja jos ehdottomasti haluaa jonkun niin kyllä sieltä aina jotain pitäisi löytyä kun tarpeeksi etsii. Koronan tapauksessakin jos ei se haluttu mediaseksikäs Covid-19 osoita halukkuuden merkkejä, niin vähissä vaatteissa tarpeeksi kylmään ilmaan niin saat edes jotain sen suuntaista. Kummassakaan tapauksessa tämä vaihtoehtoinen lähestyminen ei tarjoa yhtä merkittävää parisuhdetta, mutta eipähän tarvitse olla yksin.

Kannattaa muistaa että mitä nuorempi on niin sitä suositeltavampaa on lähteä koronan / heilan -metsästykseen. Kummassakin tapauksessa kun on tarpeeksi nuori niin näitä voidaan jälkikäteen muistella vain huolimattomuusvirheenä ja hassuna päähänpistona. Kun ikää on 80v niin korona tai heila saattavat olla loppuelämäksi, joten olkaa mammat ja papat tarkkana tämän kanssa.

Tuli helluntaiksi korona tai heila niin muista somettaa. Anna maailman tietää että ovatko keuhkot täynnä rakkautta tai reikiä.

Aivastellaan kun tavataan ja kuten aina, pysykää terveinä ystävät!