S: Minkä maailman sä loit tällä kertaa?

L: Tää on semmonen..kielletty alue. Tai siinä mielessä et kukaan ei uskalla mennä sinne. Siellä aikoinaan jumalat taisteli keskenään ja sen takia se paikka on edelleen epävakaa ja elementit on sillai valtoimenaan.

S: Aa, meinaat niinku joku Tshernobyl -tyyppinen alue.

L: Joo! Siellä on kaatuneiden jumalten ruumiit jotka huokuu taikaa..semmosta hallitsematonta joka sinkoilee sinne tänne.

S: Aika makeeta. Ois hienoo jos sais tehtyy jonku semmosen ku esimerkiks Antarktilla et jos joku jääkarhu kuolee merenpohjaan sin tulee kaikki lähistön merenelävät syömään sitä ruumista. Jos jumalien ruumiit on jossain yhdessä paikassa ja niistä huokuu energiaa niin on varmaan joitain jotka on valmiita menemään sinne ja koittaa valjastaa se voima itelleen.

L: Joo, mut se on liian vaarallinen paikka pelkkien rikollisten ja haaskalintujen mennä, sinne tarvii jonku koordinoidun ryhmän. Joku pahis organisaatio vois järjestää partioo sinne, mut päähenkilöt saa tietää siitä ja yrittää estää niitä.

S: Tulee mieleen Indiana Jones -leffat mis pahikset kaivaa esiin asioita joita ne ei ymmärrä ja hyvikset koittaa estää.

L: Jotain sen kaltasta joo. Ehkä ne onnistuu siinä ja siitä tulis sit koko sarjan pahis kuka sen voiman sit valjastaakaa.

S: Voihan se olla et joku suurempi paha käyttää sitä järjestöä hyväks päästäkseen sinne. Ähh, ihan kielen päässä esimerkki..tää vois ol joku neuvonantaja sen organisaation pääjehulle jota kukaa ei osaa odottaa et pettäis muut.

L: Mä tien mitä tarkotat. Ei tuu itelkää mieleen nyt just, mut onhan noita.

S: Yea.."Jumalten hautausmaa"..kuulostaa eeppiseltä

L: Jeps, kattoo ny kuinka tärkee siit sit tulee

S: Kauheeta cockteasia jättää tommonen alue käyttämät

L: Pitää vaan keksiä muita yhtä hyviä :D