Kertoo ehkä jotain että 11 vuotta ylläpidetyn blogin nimi vaihtuu kun ylläpitäjä eräänä aamuna havahtuu siihen että sellainenkin on mahdollista.

Who knew?

Blogi alkoi kokoelmana erinäisiä novelleja ja lyhyttarinoita joista vanhimmat ovat vuodelta 2005. Ensimmäinen blogi mihin näitä tarinoita kerättiin poistettiin kirjailijan henkilöllisyyden paljastuessa lähipiirille (oli se vakavaa silloin), joten tästä johtuen tässä versiossa vanhin julkaisu on 2009.

Myöhemmin tarinat ovat vaihtuneet ajatuksenvirran tallentamiseksi tälle sivustolle ja kokeiltu ollaan ties mitä runoista dialogeihin.

Tilkkutäkki nimimerkki kuvastaa enemmän tätä kokonaisuuden sekalaisuutta; Aiheet ja kirjoitustyylit vaihtelevat ja koko tämä kirjallisen ilmaisemisen värikäs kirjo on tämä tilkkutäkkiä muistuttava kokonaisuus.

Menestystä tai vakiintunutta lukijakuntaa ei ole tullut, vaan eipä sen perään haikaillakaan. Tämä on enemmän henkilökohtainen taltiointi ja toimii alustana mitä kautta käsittelen oman elämäni erinäisiä vaiheita ja vastoinkäymisiä. Kaikki tarinat eivät aina kumpua negatiivisista kokemuksista ja joskus vain tekee mieli kirjoittaa.

Lukijat ovat tietenkin aina tervetulleet ja kaikkia kommentteja arvostetaan. Ollaan jo voitettu kun tiedetään että ainakin muutama henkilö on tuotoksia lukenut ja saanut niistä jotain arvoa. Tämä on jotain mikä mieltä lämmittää.

Tilkkutäkki-tarinat ovat jatkossa blogin nimi ja kiitos geneeriselle Novelleja nimelle yli 10v kestäneestä yhteisestä matkasta!

Katsotaan kuinka paljon jaksaa tätä blogia muuten korjailla mm. esteettisempään suuntaan. Kauhee vaiva..