Kyllikki ja Urpo nauttivat viini-illallista kotonaan. Tämä 40-vuotias pariskunta oli päättänyt ottaa parisuhdeterapeuttinsa neuvot vakavasti ja aikoivatkin nyt elvyttää heidän suhdettaan olemalla romanttisia.

"Lisää viiniä", Urpo kysyi vaimoltaan, joka mustaan hameeseen sonnustautuneena kikatti kuin pieni tyttö aikoinaan. Urpo ojentautui pöydän yli viinipullo kädessään. Hänen kravattinsa lipui hänen ruokalautasensa yli ottaen mukaansa aimo kasan Kyllikin tekemää ruskeaa kastiketta. Kumpikaan ei tätä huomannut. He katsoivat toisiaan silmiin.

Ilta vaihtui yöhön. Pariskunta tanssi häävalssin tahtiin aivan kuin silloin monia vuosia sitten. Kun Urpo oli rakennusmestari ja vastasi suunnattomista operaatioista ja niiden kulusta. Kun Kyllikki harrasti vielä kilpauintia ja niitti kohtuullisen suurta menestystä Pohjoismaiden kisoissa. Kappale loppui. Urpo ja Kyllikki olivat vielä painautuneina toisiaan vasten. Urpo jokelsi vanhaa kansanlaulua syvällä rintaäänellään. Kyllikki tunsi kylmät väreet säteilevän hänen selkäänsä pitkin.

He saapuivat makuhuoneeseen. Kyllikki työnsi Urpon sängyn laidalle istumaan samalla kun hän itse alkoi tanssimaan viettelevästi. Kuin itämainen käärme Kyllikki keinui puolelta toiselle hypnoottisella tavalla. Tämä sai Urpon hikoilemaan. Hiki suorastaan virtasi hänen otsastaan, pitkin hänen nenäänsä ja sieltä pisaroittain lattialle. Urpo löi käsiään yhtään antaen tahtia. Hikipisarat läiskyivät ympäri huonetta. Kyllikki tavoitteli selässään olevaa vetoketjua, mutta ei aivan saanut käsiään niin taakse. Urpo vanhana herrasmiehenä auttoi häntä. He suutelivat. Urpo riisui vaimonsa kireän hameen ja paljasti tämän mustasta pitsistä tehdyt alusvaatteet. Kyllikki napitti Urpon paitaa auki. Nappi kerrallaan paidan alta paljastui ensin tuuhea kasa rintakarvoja, sitten vuosien takainen leikkausarpi ja lopulta koko karvainen vatsa.

Urpo taputteli ja heilutteli hieman viinistä humaltuneena tätä valtavaa oluttynnyriä tehden omasta mielestään suuren vaikutuksen Kyllikkiin. Tämä ei kuitenkaan lannistunut tästä näystä, vaan alkoi päättäväisesti avaamaan Urpon housuja. Valkoiset kalsarit loistivat hämärässä huoneessa, kun Urpo konttasi sängyllä iloisesti hykerrellen. Kyllikki liittyi hänen seuraansa. He suutelivat ja Urpo poisti Kyllikin rintaliivit. 4 lasta imettäneet rinnat riippuivat Urpon pään yläpuolella kuin liian vähän vettä saaneet päärynät. Urpo ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan alkoi tyytyväisenä imemään vaimonsa nännejä Kyllikin voihkiessa kovaan ääneen.

Mutta mitä nyt tapahtuu? Urpon hetki sitten ottama viagra alkoi vaikuttaa ja hänen alushousunsa alkoivat käymään ahtaiksi. Kyllikki tunsi tämän ihmeen reittään vasten ja suorastaan repi housut pois ensin Urpolta ja sitten itseltään. Siinä he sitten hetken katselivat toisiaan. Urpo Kyllikkiä ja hänen emätintään. Kyllikki Urpoa ja tämän siitintä. Molemmat nielaisivat kovaan ääneen. He olivat kuin ensimmäistä kertaa seksiä harrastava nuoripari tutustumassa johonkin uuteen ja ihmeelliseen. Urpo huomasi käsiensä tärisevän kun hän tarttui Kyllikin lantiosta kiinni. Hän laski tämän hellästi selälleen ja nojautui sitten hänen ylleen. Vaikka Urpolla oli kädet suorina, hänen vatsansa painautui silti kiinni Kyllikin vatsaan. Urpo asetteli asennossa seisovan veitikkansa pimeän luolan suulle ja alkoi jyystämään.

YKS KAKS KOLME NELJÄ - HEP!

Urpo huohotti hengästyneenä. Hänen kätensä olivat väsyneet kannateltuaan tätä valtavaa ruhoa. Kyllikki silitti miehensä harventunutta tukkaa ja tuijotti kohti kattoa. Pian huoneen täytti kuorsaus. Kyllikki työnsi Urpon sängyn toiselle laidalla ja käänsi tälle selkänsä. Heidän ei sen jälkeen tarvinnut enää ikinä viettää romanttista iltaa elvyttääkseen avioliittoaan.

Sen pituinen se.