Onko peniksen koolla väliä? Riippuu keneltä kysyy!

 

Pikku-kullit yleensä sanovat, että koolla EI ole väliä ja inisten heiveröisellä äänellään he perustavat ajatuksensa kaiken maailman tutkimuksiin.

Iso-kullit nauraa röhöttäen, penikset sojossa ylistävät miten koolla ON väliä ja miten se on ainoa asia, joka merkitsee elämässä.

Keskitason-kullit hieman epävarmoina siitä kumpaan leiriin kuuluvat vain kohottavat olkapäitään ja hieman vaivaantuneina kävelevät pois keskustelusta. 

 

No ei hätää naiset (ja miehet), sillä ratkaisu on olemassa!

 

Vanha kansa ei tohtinut aina puhua asioista niiden oikeilla nimillä, varsinkin kun kyseessä oli sojottavat sykkivät mies-paalut, joten he naamioivat aiheen ovelasti sadun muotoon.

Kaikki tietävät tarinan sillan alla asuvasta peikosta ja kolmesta pukista. Tarina on suoraan verrannollinen peniksen suuruuteen liittyvään ongelmaan. 

 

Pikku-pukki oli liian pieni täyttämään peikon mahaa, joten hän päästi tämän menemään, koska hän tiesi isomman pukin tulevan pian.

Keskikokoinen-pukki ei kuitenkaan kelvannut, sillä vieläkin isompi pukki oli tulossa!

Iso-pukki taas oli liian iso ja puski peikon kumoon.

 

Tarinan opetus: Pikku-kullit ovat liian pieniä, isompia on tulossa, joten suosiolla päästäkää heidät vehreämmille maille. Keskikokoiset-kullit herättävät toiveita vieläkin isommasta saaliista, mutta keskikokoiset-kullit on ne, jotka kannattaa ottaa talteen. Iso-kullit ovat liian isoja ja puskevat kumoon kaikki ne, jotka suuruudenhulluudessaan kuvittelevat pystyvänsä niitä käsittelemään.

 

Toivottavasti nämä neuvot auttoivat teitä tekemään oikeat päätökset siitä että kuinka suuria puita teidän metsässänne saa kasvaa. Ei muuta kun..moottorisaha olalle ja..metsurin hommiin..öö..hyi helvetti!