1. Paska musiikki? CHECK!

2. Teennäiset ihmiset? CHECK!

3. Hauskaa? FUCK NO!

 

Okei. Musasta ei voi tykätä siellä. Joo kyl sen tahtiin pomppii, mut mistä tää seksikkyys yhtäkkiä tulee? Onko todella seksikästä tanssilattialla se 20-vuotias Joonas, joka siirtää painoa vasemmalta jalalta oikealle ja nostelee käsiä koukkuun? Entä Virpi, joka tyttöporukassa kikattaa ja menee välillä lattian läheisyyteen kyykkyyn? Hän ei halua, että känniset törpöt tulevat häntä iskemään vaan hän haluaa kohdata elämänsä prinssin, joka kohtelee häntä oikein. No voi herranjum...

Kuinka moni oikeasti pitää yökerhoista vs kuinka moni haluaa juhlia porukalla ja pitää hauskaa? Onko tässä tosiaan kaikki vaihtoehdot?

Pidän itse enemmän festareista! Siellä on ihmisiä, jotka oikeasti nauttivat musiikista, jota kuuntelevat. Siellä heilutaan puolelta toiselle - kyllä - mutta edessä soittaa sentään ihka oikea bändi eikä mikään viritelmä kovaäänisiä. Ihmisten kanssa pystyy jopa keskustelemaan! Oikeasti kuulee sen mitä toinen sanoo! Onko tämä hulluutta?!?

Missä on ratkaisu? Yökerhot ovat pillua-vinkuvien-itsekeskeisten-persoonattomien-lauta-kroppaisten jonkinlainen massa-orgia, missä on niin saatanan hauskaa hyppiä lasinsirujen ja valuneen kaljan päällä, että hohhoijakkaa ihan tässä alkaa stondis jo puskemaan!

Lopettakaa talvi, ampukaa sitä homoa päähän aina kun se tekee tuloaan ja menkää pihalle! Puistoihin nämä ihmiset ja eläviä bändejä, ihka oikeista ihmisistä koostuvia bändejä rahdatkaa meidän katseltavaksemme! Laittakaa puistonpenkkejä, raivatkaa tilaa, myykää viinaa ja kaljaa!

"Kauheasti rofkaa, saaftuttaa, hivveää melua..." 

Siinä kesätöitä kaupungin jokaiselle nuorelle! Siivoa tää roskaläävä senkin kouluttamaton apina! Also, tule itse juhlimaan niin opit tuntemaan paikat! Rahaa tulee kun kansa juo, eikös se nyt ole selvä! Halpa viina on kallista tuottoisampaa kun sitä tarpeeksi juo! Markkinoikaa oikein niin saadaan niistä paskoista jumputi jumputi neonvaloilla vuoratusta testosteroni-pomppulinna-yökerhoista vaikka panimoita! 

Tervetuloa Suomeen, joka on yksi iso ulkoilma-baari! 

Emminätie, hou hou, hyvää joulua!

PS. Miks tytöt ei anna, enkai mää ruma oo!!