Kanat on viheliäitä otuksia. VIHELIÄITÄ! Tiesittekö että kanat tappavat joka vuosi noin 15 ihmistä pelkästään Amerikassa? Ette tienneet, mutta ei hätää, minä en tuomitse. 

 

Yksi syy miksi kanat pystyvät moiseen tuhoon johtuu siitä että niillä on luut. Luiden ansiosta kanat pystyvät juoksemaan kiinni viattomat lapset ja nokkimaan rikki niiden silmät pois. Luut ovat myös syy miksi kanojen herkullista lihaa on niin hankala syödä, sillä vaikka kädessäsi näyttävä mehevä marinoitu kanansiipi olisikin parhaimmillaan yhtenä isona suupalana, joudut sensijaan nakertelemaan luiden ympärillä olevan vähäpätöisen lihamäärän kuin pahainen jyrsijä.

 

Onko tämä mielestäsi vuotta 2015? Ei! Kanat ovat erinomaisia hyötyeläimiä, mutta niiden luut ovat yhtä tyhjän kanssa. Tahdonkin ehdottaa että nykyteknologian avulla pyrimme geenimuuntelemaan kanat siihen malliin että syntyvät ilman luita. Kaikki muut elimet ja sen sellaiset saavat jäädä, mutta luista täytyy päästä eroon.

 

"Mutta Tilkkutäkki! Eläinsuojelulaki ei varmastikaan ole tämän kannalla.."

 

Pyh, kuunteleppas tätä argumentointia ennenkuin jauhat tuota kettutyttö-paskaa mun blogissa:

 

Öö..nii tosiaan! Kana joka syntyy ilman luita on kuin märkä rätti lattialla. Se tuskin edes pysyy kauhean kauaa hengissä ennenkuin se vain lyhistyy itsensä alle. Mutta onhan tämmöisiä kasvejakin olemassa jotka tarvitsevat tukikeppejä joiden varassa ne sitten nousee sensijaan että lyhistyisivät heti alkuunsa, joten miksi tätä ei voisi soveltaa eläinmaailmaan?

 

Kanat joilla ei ole luita eivät todennäköisesti pysty pitämään lihaksiaan vetreinä ja herkullisen timmeinä. Paha juttu, sillä en todellakaan halua mitään sohvaperunakanalihaa! Onneksi tähänkin on ratkaisu:

 

Oletko koskaan tullut krapulaisena kotiin ja pistänyt telkkarin vain nähdäksesi Ostos TV:n näyttämässä timmeitä kroppia jotka saavat sinut itkemään itsetuntosi menetystä? Minä olen ja kuinka ollakaan sieltä myös löytyy ratkaisu miten saada luuttomien kanojen lihakset kasvamaan! Ei tietenkään sitä mainosteta sellaisena mutta pitää soveltaa... Ostos-TV paljastaa tuotteen joka lähettää sähköimpulsseja lihaksiin ja täten keinotekoisesti tuottaa saman reaktion kuin mitä kuntoilu tuottaisi! Nekora..Nerokasta eikö? Voit pitää sitä jopa töissä paidan alla ja siellä se kone vain tupruttaa tekemässä sixpackia. Äänestä voit syyttää viereisen työkaverin ilmavaivoja! Mutta kanat eivät käy töissä tai käytä paitaa JOTEN TÄMÄ TUOTE ON TÄYDELLINEN NIILLE!

 

Luuttomat kanat tarvitsevat vain siis tukirakenteet joka pitävät ne hengissä. Vaikka letkuruokinta niin ei tarvitse niiden murehtia nielemisestä. Sähköimpulssit herkullisimpiin lihaksiin kiinnitettyinä niin ne näyttävät varsin atleettisilta ruokapöydässä.

 

"Mutta Tilkkutäkki! Entäs niiden fyysinen ja henkinen hyvinvointi?"

 

Voi helv..FYYSINEN JA HENKINEN HYVINVOINTI?

 

Nyt puhutaan siis eläimestä joka ei edes tiedä onko siltä edes lyöty pää poikki vai ei. Sitäpaitsi miksi kanat olisi luotu niin mahdollisimman herkullisiksi jos niitä ei olisi tarkoitus syödä? Ainoa virhe vaan on että luut jäivät sisälle, jota voisi verrata kopiokoneen korjaajaan jonka ruuvimeisseli jäi laitteen sisälle. Tälläisiä virheitä sattuu ja ne voidaan korjata POISTAMALLA nämä virheet kokonaan tuotteen sisältä!

 

Tärkeämpää olisi ajatella MINUN fyysistä ja henkistä hyvinvointia! Jos 900g hornet-siivistä yli puolet on syömäkelvotonta luuta niin siinä on kyllä henkinen hyvinvointi vaakalaudalla. Puhumattakaan siitä että ihmiset tarvitsevat RUOKAA pysyäkseen fyysisesti hyvässä kunnossa, joten maksimoimalla kanassa olevan ruokapitoisuuden pidämme myös itsemme ruokapitoisina. 

 

Ja kaikille kettutytöille tiedoksi! Kun olette tehtaassa kuvaamassa keppien varassa roikkuvia kituvia siivekkäitä lihasäkkejä kanannahassa, muistakaa tämä: Ainoa syy miksi katsojat vuodattavat kyyneleitä johtuu siitä että nämä herkkumussukat ovat vielä tehtaassa eikä heidän lähikauppansa hyllyllä odottamassa heitä! Joten siitä vaan! Antakaa ilmasta mainosta ja hiipikää tehtaalle niitä kuvaamaan! Säästetään ainakin mainoskuluissa sillä todennäköisesti näiden luuttomien kanojen hinta tulee olemaan niin helvetin suuri ettei juuri kellään ole niihin varaa ja ainoastaan rikkaat saa niitä syödä ja yhä useampi alkaa vihaamaan rikkaita ja sitten koittaa yhteiskunnallinen mullistus missä köyhät syrjäyttävät rikkaat ja luuttomista kanoista tulee uudessa valtiossa rahvaan ruokaa ja kaikki muistaa että mä tänn koko jutun aloitin..