Kieletön
 
                      Käytävillä liikkui huhu että Hovimestari olisi vaihtamassa leiriä. Siitäpä suuttuivat Leskenohjaajat, nämä iloiset veikot joiden ryhmään Hovimestari kuului. Leskenohjaajien johtaja oli Samsung, mies joka sai nimensä siitä että hänen biologiset vanhempansa vaihtoivat hänet kännykkään kun hän oli vasta parin kuukauden ikäinen. Samsungin ostajat kuitenkin katuivat tekoaan, sillä puhelin oli ollut perheelle rakas, toisin kuin Samsung-lapsi. Leskenohjaajien kakkosmies oli ovela ja pirullinen Aivo, joka nimensä mukaisesti oli Leskenohjaajien aivot. Jo 5 kuukauden ikäisenä (Samsung saman ikäisenä oppi ensimmäisen sanansa: Konflikti) Aivo osasi ratkaista toisen asteen yhtälöitä ilman laskinta. Kolmen vuoden vanhana Aivo väitteli nurin monia kuuluisia professoreita ja teki kaksi väitöskirjaa, toinen uhkapelaamisen vaaroista ja toinen uhkapelaamisen hyödyistä. Aivo oli uhkapelaaja. Muita Leskenohjaajia olivat Leija ja Ukkonen, mutta he olivat idiootteja, aivan kuten Samsung.
 
                      Tosiaan! Kuultuaan Hovimestarin hypystä, Leskenohjaajat olivat erittäin vihaisia. Samsung uhkasi heittää Hovimestaria (joka myös Kielenä tunnetaan) märällä kumisaappaalla, mutta Aivo sanoi että se ei olisi kovinkaan järkevää. Aivon mukaan nyt kannattaisi käyttää hyväksi heidän tietojaan Hovimestarista ja iskeä suoraan siihen mihin sattuu, elikkäs Hovimestarin tapauksessa kieleen. Hovimestari oli erittäin ylpeä kielestään, mutta oli hänellä myös syytä. Kukaan ei osaa tarkkaan sanoa Hovimestarin kielen mittaa, mutta silminnäkijöiden mukaan se liikkuu suurinpiirtein 3-5 metrissä. Paitsi pituutta, Kielen kieli on myös paksu. Aivon laskentojen mukaan kieli painaa noin 30 kg, mutta se miten Hovimestari pystyy sitä niin taitavasti käyttämään on jopa hänelle arvoitus. Leskenohjaajat lähtivätkin Hovimestarin luokse tämän kotiin, tarkoituksenaan pahoinpidellä tämän kieltä. Hovimestarin ylpeyttä omasta kielestään kuvasi hyvin hänen talonsa, joka oli sydämen muotoon laitetun kielen muotoinen. Leskenohjaajat astuivat terassille, jota ympäröi kielen muotoinen aita. Jopa oven ovikello oli kielen muotoinen. Hovimestari avasi oven ja tiedusteli tämän yllättävän tapaamisen tarkoitusta. Samsung oli möläyttää heidän suunnitelmastaan leikata Hovimestarin kieli, mutta Aivo onneksi keskeytti ja kertoi tämän olevan vain tavallinen ystävällinen tapaaminen. Ukkonen ja Leija olivat hiljaa. Hovimestari oli aluksi hieman hämillään, mutta raavittuaan hetken päätä kielellään, hän kutsui Leskenohjaajat sisään.
 
                      Sisällä kaikki muistutti kieltä: tapetit, huonekalut, arkkitehtuuri ja jopa televisiosta tuleva dia-esitys erilaisista kielistä. Aivo uskoikin sen olevan pornografiaa Kielen sairaalle perheelle. Leskenohjaajat Hovimestari ohjasi huoneeseensa, jonka jälkeen hän viihdytti vieraitaan kattamalla pöydän kielensä avulla. Kieli liikkui sulavasti huoneen lattiaa pitkin keittiöön, nousi sitten ylös laavuaarin tasanteelle, jatkoi siitä ylös astiakaapin kohdalle ja avasi kaapin oven. Samsungin yllätykseksi jopa lautaset olivat kielen muotoisia, mutta Aivo ei edes kiinnittänyt niihin huomiota. Kielen huoneessa syötyään erittäin omituisen aterian, joka koostui kielen muotoisista aineksista, Aivo antoi Leskenohjaajille merkin. Aivo aivasti erittäin kuuluvasti vaaleanpunaiseen nenäliinapaperiinsa, jonka jälkeen Samsung hyökkäsi Hovimestarin kimppuun. Hovimestari oli helppo selättää maahan, mutta kovempi homma oli Leijalla ja Ukkosella kun he koittivat pitää Hovimestarin kielen kurissa. Se ehti puhelimen kohdalle, jonka jälkeen se ehti näppäillä viisi ensimmäistä numeroa, kunnes Ukkonen ja Leija saivat siitä otteen. Taistelu oli armotonta. Hovimestarin kielellä oli musta vyö Krav Magasta, joten Leija ja Ukkonen ottivat kunnolla selkäänsä. Vastan Aivon iskettyä puudutuspiikin kieleen, saattoivat he nippusiteillä eristää kielen liikkeet. Tämän jälkeen he ottivat pesäpallomailat ja alkoivat mäiskiä Hovimestaria ja tämän kieltä.
 
                      Vaikka mäiske olikin kova, kieli ei näyttänyt kärsivän yhtään vahinkoa. Se vain yritti pyristellä ulos nippusiteistään ja pakotti Ukkosen ja Leijan käyttämään sahaa. Verta roiskui pitkin kielimäistä taloa kun Ukkonen ja Leija sahasivat Hovimestarin kielestä 24 yhtä suurta osaa. Nämä osat Aivo syötti Hovimestarille ja joka palaan Aivo kirjoitti opetuksen ryhmätyöskentelystä ja ystävyydestä. Koska Hovimestari oli 3 tunnin jälkeen syönyt kaiken mikä oli jäljellä hänen suuresta ja lihavasta kielestään, päättivät Leskenohjaajat keksiä hänelle uuden lempinimen. Aivo astui tässä vaiheessa jälleen kuvioihin ja keksi loistavan nimen korvaamaan Kielen. Tämä nimi oli Kieletön.