Pidetään huolta itsestämme. Aina ei voi luottaa siihen että toiset huolehtivat meistä. Ei voi nojata taaksepäin ja odottaa että joku ottaa kiinni ennen kuin kaatuu.

Sielu on puutarha. Ympäristö saattaa tukahduttaa meitä. On se sitten asunto joka ei päästä sisään valoa tai ihminen joka tunkeilevine juurineen vie meidän vetemme.

Taistelkaa sielunne puolesta. Muokatkaa elämää, nyhtäkää rikkaruodot jotka riistävät teidän sielultanne.

Muuten se paino murskaa meidät. Ilmassa viheltää tykkien ampuvat panokset. Revi se kaikki ympäriltä alas. Anna katseen kulkea pitkään ilman kiinteää kohdetta. Tee itsellesi tilaa hengittää, elää ja kasvaa. Muokkaa itsesi, muokkaa ympäristösi sellaiseksi missä on sinun hyvä elää.

Ota hetki, istu alas, hengitä. Sulje silmät, sulje ulkopuolinen maailma. Astu sisälle itseesi. Sinä olet tässä. Hetki on sinun yksin. Hengitä. Olet sisällä itsessäsi. Ajatuksia pienessä tilassa. Helli niitä, älä pakota hiljaisuutta. Hengitä.

Rakasta itseäsi. Kuka olet. Tietä mitä kuljet. Päämäärää mihin olet matkalla. Matkakumppanit ovat tärkeitä, mutta sinä merkitset myös. Ole iloinen itsestäsi niin pystyt palkitsemaan muita. He haluavat onnellisen sinut, sinä haluat onnelliset heidät. 

Viha katoaa kun huolehdit sielustasi. Puhdistautumalla peset pois kaiken pahan. Pieni askel tiellä harvoin muuttaa koko maisemaa, mutta saatat huomata kulman takana pilkistävän valon joka kutsuu sinut luokseen. Ota se pieni askel kun tiedät sen olevan oikeaan suuntaan.

Älä pysähdy.

Sinua odotetaan.