Rakkaus on perseestä!

Rakkaus on kuin tupakka. Sitä markkinoidaan todella hienona asiana. Kaikki ketkä rakastavat kertovat miten mahtavaa se on. Rakkaus myy miljoonia musiikkikappaleita, tuottaa satoja elokuvia ja kirjoittaa tuhansia kirjoja. Mitä sitten ne ketkä ovat rakkauden uhrit?

Rakkaus on kivaa kun sitä antaa ja sitä saa. Rakkaus ei ole kivaa kun sitä yrittää antaa jollekkin joka ei sitä halua. Rakkaus muuttuu kaipuuksi, kaipuu muuttuu ikäväksi, ikävä muuttuu masennukseksi ja masennus johtaa kivuliaaseen kuolemaan. Minä olen matkalla kivuliaaseen kuolemaan. Olen ollut matkalla jo niin kauan. Kaikki tämä on rakkauden syytä. Minulle se tapahtui ilman syytä. En tilannut sitä. En tahtonut sitä. Se tuli väkisin. Se muutti iloisen ja huolettoman elämäni. Värjäsi sen harmaalla. Se jätti minut tyhjän päälle. Taistelemaan tunteitani vastaan. Tänäkin päivänä se on yhtä taistelua. Vuodesta toiseen se on ollut yhtä taistelua.

Rakkaudesta ei voi ottaa lomaa. Sama kun ei voi pistää tunteitaan jäihin vaikka haluaa. Jos olisi sellainen leikkaus missä kirurgit poistavat rakkautta aiheuttavan osan aivoista niin menisin sellaiseen maksoi mitä maksoi. En halua tätä enää. Mieluumin olen vaikka tunteeton koko loppuelämäni. Tuntuu kuin ylläni olisi kirous. En voi nauttia enää toisten onnesta, sillä se muistuttaa minua liikaa siitä miten menetin omani. En voi enää kuunnella rakkauslauluja liittämättä niitä omaan elämääni. En voi enää mennä yksin nukkumaan miettimättä sitä ihanaa valhetta joka voisi olla vierelläni. 

Rakkaus on perseestä. Erittäin perseestä. Sitä käsittelevät kirjat pitäisi polttaa. Käsitättekö te ihmiset mitä se saa meissä muissa aikaan? Onko se niin helvetin hienoa olla rakastunut kun joku toinen kierii rakkauden vuoksi paskassa hautoen itsemurhaa? Oravanpyörä mistä ei ole pakoa. Sitä rakkaus on. Se on resepti tuhoon. Se on helvetin peruspilari. Se on perseestä ja pitäisi poistaa koko maailmankaikkeudesta. Onko siitä pakko paasata kaikille? Näkeekö kukaan sitä pimeää puolta? "Rakkaus voittaa kaikki esteet." Rakkaus ei voita kaikkia esteitä. Rakkaus on este! Rakkaus on voimakas huume, joka vierotusoireineen vääntää uhrinsa nurinkurin ja polttaa ihon viheliäisellä hapolla! Siltä ei voi paeta! Siihen ei ole lääkettä. Lakatkaa ihannoimasta sitä mikä polttaa minua. Lakatkaa ihan oikeasti tunkemasta sitä ulos joka helvetin tuutista.

Väännetään tämä vielä rautalangasta kaikille jotka vielä epäröivät:

RAKKAUS ON PERSEESTÄ!