Kirjoituksen lopputulos : Ehkä en ole yksin ajatusteni kanssa.

On helppo hukkua synkkään yksinäisyyteen, kun ympärillä on pimeys ja neljä harmaalla tapetilla varustettua seinää. Ei ole hempeää ääntä kysymässä miten päivä on mennyt. Ei ole myöskään lämmintä syliä, joka sulkisi sisäänsä. Niin tosiaan, pimeys ja kylmyys ovat pirullinen ja lohduton yhdistelmä, mutta on mahdotonta muuttaa yksinäisyyttä - yksin.

Sosiaalinen kanssakäyminen on tärkeää, mutta olemme ihmisiä, emme jumalia. Kuka luo meille ystävät ja rakastajat? Mistä sellaisia pitäisi lähteä etsimään. En pelkää, mutta en myöskään jaksa. En koe mielihyvää sellaisten ihmisten tapaamisesta, jotka kuitenkin haluan unohtaa. En kaipaa uusia ihmisiä, vaan haluan sellaisen, joka tuntuu vanhalta.

Musiikki on hyvä ystäväni, mutta keskustelumme jää vähäiseksi. Se kertoo minulle sanottavansa ja minä vastaan. Se siitä. Toisaalta yhdistelemällä useita kappaleita voidaan muodostaa järkevämpi ja kattavampi dialogi:

Kappale - Sen herättämät tunteet - Näitä tunteita vastaava toinen kappale - Sen herättämät tunteet - - ja niin edelleen.

Joskus lopputulos on antoisa, mutta joskus sitä herää puolessavälissä kiivasta keskustelua ja huomaa taas vihaavansa kaikkea. Niin niin niin. Aina sitä vihaa riittää. Eikö se ole aika ironista, että haluaisi rakastaa, mutta ainoa asia mikä tuntuu tulevan luonnostaan on tämä luonnoton viha jotakin suurta ja tuntematonta kohtaan. Joku ansaitsisi kuolla aiheuttamistaan kärsimyksistä. Jonkun tulisi kärsiä muiden puolesta, että nuoriso ei kuluttaisi aikaansa ranteiden viiltelyyn ja veren tuhlaamiseen. Tarvitsemme Jeesuksen. Jumalan pojan, joka angstaa emojen vuoksi niin, ettei kenenkään tarvitsisi värjätä hiuksiaan mustaksi ja itkeä nurkassa omaa kurjuuttaan. Se olisi hienoa, vaikkakin Linkin Parkin levymyynti saattaisi romahtaa.

Ainiin! Lopputuloshan oli, etten ollut yksin ajatusteni kanssa. Kuten sanoin: yksin on paha lähteä taistelemaan yksinäisyyttä vastaan, mutta toivottavasti kommentteihin ilmestyy toivonkipinä siitä, ettei lopputulokseni jäänyt täysin hatusta vedetyksi.