No joo. Novellissa "Vuosi" oli mies, joka kaiken kurjuuden keskellä, vuodenajasta toiseen, etsi itselleen työtä ja sai lohtua ajamalla kaupan ohi. Aika pitkälti meikäläisen tämän hetkisiä fiiliksiä siinä valutin kirjaimista koostuvaan muotoon. Duunia ei tunnu löytyvän vaikka sitä haetaan jatkuvasti sitä samaa tietä, joka johtaa Euralle ja Raumalle ja joiden välissä tönöttää tehdas jos toinenkin.

Okei. Vuotta en ole ollut työttömänä. Ollaan nyt realistisia. Ehkä tämmönen....viikko? NO SILTI SAATANA! Ihan liian pitkä aika. On tylsää. Pitää kirjotella johonkin vuodatus.net:iin. Jäätävää. Missä on rahaa?!? Ei täällä ainakaan. Lupasin itselleni liittyä Facebookiin heti kun löytyy edustava kuva. Lol, good luck have fun. Ei mihenkään. Kuuntelin Suomen euroviisuedustajat tänään. Sama kommentti: Lol, have fun good luck EI MIHENKÄÄN!

Siis tällästäkö roskaa me pistetään miljoonat ihmiset kuuntelemaan. Ei hyvänen aika. Miksi Euroopan SUURIN musiikkitapahtuma pitää sisällään tällästä skeidaa!? Joku voisi sanoa, että tee itte paremmin ja totta helvetissä tekisinkin! Mutta kun ei. Suomen euroviisu-karsinnat eivät ole joka kansalaisen idols-tapahtuma. "Tänne valitaan vain tarkkaan valitut Suomen musiikki-kulttuuriin merkittäviä uudistuksia tuoneet PASKAT bändit ja artistit."

Miks ei otettu aikoinaan Nightwishiä..hmm..ehkä siks KU ME OLTAIS VOITETTU!

Eivätpä arvanneet että Lordi voittaa, joten idiootit päättää pelata nykyään varman päälle. Suomalaista kansanmusiikkia. Tappio on taattu. Se on hienoa taas nähdä pari Lottaa ja Jannea kanteleet perseessä ihmettelemässä miksei päästy KARSINNOISTAKAAN EDES LÄPI! 

"Nii joo pitiks meidän voittaa..no vittuko ei päästy ees koko kisaan."

Nauttikaa kotikatsomot Suomi-vapaasta näytöksestä.

I mean whats the point? Miks äänestetään kukkarot tyhjiks siitä, että mikä porukka sinne menee häviämään. Miksei äänestetä sitä porukkaa mistä sitten valitaan edustajat sinne. Meillä on hyviäkin bändejä GODDAMMIT! Suomi on hyvä musiikki-maa! Miksi mennään esittämään jotain rapalan takaa tulevaa viuluja vinguttavia blondeja. (Allekirjoittaneella ei ole mitään blondeja vastaan).

Helvetti sentään. JA MISTÄ SITÄ TYÖTÄ SAA! PayPaliin pitäis liittyä...