Kohtaamiset pimeässä eivät ole mitään mystistä dekkarikirjoittamista, vaan aika tyypillisiä tapahtumia pimeässä syksyisessä säässä täällä Suomessa. Vaikka erakoksi eristäytyminen on edelleen varsin relevanttia, niin pimeät kohtaamiset turvallisten toimenpiteiden myötä sallittakoot erityistapauksissa. Näitä tapauksia on mm. viriilin miehisyyden ajanjakson hukkaamisen välttämiseksi tehtävä ristiretki lämmikkeen noutamisesta sänkyyn - emmekä puhu tässä tapauksessa Sotkan alesta UNI-peitoista. Joku liskoaivoista Homo Sapiens tilaan kehittynyt kriitikko saattaisi huomauttaa että tämä syy ei ole tarpeeksi polttava uhmaamaan pandemian aiheuttamia vastuutuntoisen ihmisen varotoimenpiteitä, mutta heille minulla on kaiken kritiikin karkottava vastalause: Kamoon hei, älä viitti.

Meille rumille yksilöille yö tarjoaa loistavan suojan peittämään tämän Jumalan kasvoillemme langettaman julman vitsin, joten mahdollisuudet pitkien ja pysyvien ihmissuhteiden solmimiseks epäonnistuu vain siksi koska olemme luonteeltamme aivan perseestä. I got 99 problems - ja siihen loppuu se loru.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Pelastus pandemian aikana panemiseen löytyy internetistä. Ja ei, emme vieläkään puhu Sotkan alesta koskien UNI-peittoja. EMMEKÄ puhu internetin syvistä pornosammioista joihin yksinäinen voi hukuttaa huolensa kostea tippa kerrallaan. Puhumme internet-deittailuista, missä niljakkaat naamakalat kuten minä itse voimme rauhassa uiskennella yltäkylläisenä valinnanvaran vallitessa. Vältymme covid-tartunnoista ja voimme maskit hyllyssä, katseet pyllyssä vaihtaa ajatuksia mielekkään kumppaniehdokkaan kanssa, kunnes yhteinen sopimus voidaan solmia sukupuolielimien hieromisesta yhteen halpojen ja edullisten Sotkan UNI-peittojen alla.

Tai näin se ainakin mielekkäiden mielikuvian mukaan tapahtuisi..

Jos tekisimme deitti-sivustoista kakun, olisi se seuraavanlainen:
 

Kakkupohja seksinnälkäisiä mongoloideja joilla on kuvia moottoroiduista menopeleistä ja/tai pullottavista lihaksista. Miehinen mies, joka tarjoaa lihansa käyttöösi mutta jättää harkitusti sanaharkat sikseen. Näistä koostuu koko kattauksen runko ja sen tinkimätön perusta.

Kermainen kuorrute joka katsojille ensimmäisenä mainoskuvissa esitellään ovat nämä itsevarmat ja tavoittelemisen arvoiset arjen aateliset. Kauniit kasvot ja luksuksen täyteinen elämä. Kermaa tuottaa itse kukin kun fantasioimme edes pienestä hetkellisestä huomion hippusesta näiltä jumalallisilta olennoilta, joiden pelkkä katse saa aikaan kikatusta ja joiden lempi-asioihin kuuluu: matkustaminen, viini, eläimet ja TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT *cream cream*

Sitten päästään jokaisen lempparikohtaan kakussa, kirsikkaan. Kirsikka jota en ole nähnyt kakun päässä varmaan koskaan ja jonka viskaisin huoneen nurkkaan sellaisen nähdessäni, on enemmän symbolisesti merkittävä ainesosa kuin mitä se on ikinä käytännössä relevantti. Kirsikka, tuo viettelevän punainen paskalta maistuva marjan ja hedelmän sisäsiittoinen mutanttivihannes, on viimeinkin se miksi itse olen rasvaisilla nakkisormillanikin uploadannut finnisen naamani internettiin. Nimittäin kirsikka on tässä kakussa se one and only, valkoinen valas minun Moby Kullilleni - elämäni rakkaus.

Kuten sanottu, en ole eläissäni nähnyt kirsikkaa kakun päällä, kuten en ole nähnyt sitä myöskään missään deitti-sivustoilla. Ei myöskään tuo toivoa että kuten kirsikka jonka viskasin nurkkaan ensireaktioni myöten, myös elämäni valittu on swaipattu vessalla istuessani vasemmalle nurkkaan häpeämään.

Tarinalla tuntuu olevan alakuloinen loppu. Kirsikat ja elämän rakkaudet nurkassa mätänemässä. Kun laitan viimeisen supertykkäykseni kauniille ihmiselle jonka hymy herättää minussa hiljaa tyrehtyneen elämänhalun, ja kun ohjelma ilmoittaa että 160km säteellä ei ole enää sinkkuja. Kun katson viestihistoriaa ja aasialaiset robottinaiset ovat laittaneet viestiä että haluaisivat minun seuraavan heitä maanpäälliseen taivaaseen epäilyttävän hyperlinkin kautta. Kun kännykästä sammuu virta. Silloin saan viimeinkin vastaani sen kenet ansaitsen.

Heijastuu pimeästä näytöstä vain omat kasvoni jotka kivuliaaseen asentoon väännettynä yrittää saada paskaa tippumaan vessanpyttyyn ilman että suoli repeää.

Kiitos. Pysykää terveinä ja kipaiskaa hakemassa se Sotkan UNI-peitto sieltä alesta. Halpaa kun makkara.